Over mij

Even voorstellen.

Ik ben Melisa en ik ben inmiddels 19 jaar oud. Ik ben geboren op 3 december 1996. Ik zit nu op het ROC en heb daarvoor VMBO-TL gedaan. Hiervoor heb ik in juni 2013 mijn diploma gehaald. Ik ben in augustus 2013 begonnen met een opleiding secretaresse, maar die vond ik niet leuk en ben uiteindelijk ermee gestopt. Het was gewoon niet mijn ding en dus leek het mij zeer onverstandig om ermee door te gaan. Na een heel programma te hebben gevolgd om erachter te komen wat ik dan wél leuk vond, is daar de opleiding Medewerker Sociale Zekerheid uitgekomen. Hier ben ik momenteel mee bezig, en ik moet nog 1.5 jaar. Ik heb niet echt een hobby waar ik fanatiek mee bezig ben, vandaar mijn idee om te gaan bloggen. Ik heb 2.5 jaar op Jazzdance gezeten en heb me toen prima vermaakt. Na die 2.5 jaar vond ik het een beetje eentonig worden en heb ik besloten om ermee te stoppen. Uiteindelijk begon ik het toch een beetje te missen, en inmiddels dans ik weer. Sinds 5 mei 2013 heb ik een heel lief vriendje (Jay) waar ik nog steeds gek op ben! Ik hoop dat jullie voldoende over mij weten. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen en dan zal ik je vraag graag beantwoorden.

 insta

De naam Mellavie

Mellavie, zo heet mijn blog. Het is een samenstelling van mijn naam  en van een Franse zin. Ik wou dat mijn blog over dingen zou gaan waar ik mij mee bezig houdt. Over mijn leven dus. In het Frans betekent: het leven is mooi,  la vie est belle. Dit is ook een van mijn favoriete parfums. Ik was dus een beetje aan het brainstormen naar een leuke blognaam samen met mijn vriend. Ineens zei hij Mellavie, en die vond ik eigenlijk wel leuk. Simpel maar toch ook origineel. Ik heb zelfs opgezocht of er al een blog, of iets anders in die richting, was met dezelfde naam. Die was er niet, dus dat kwam goed uit! Ik ben blij dat ik een originele naam heb, waarmee ik mezelf goed kan onderscheiden.

Advertenties

Een gedachte over “Over mij

  1. Hoi ik ben Jay, jou vriendje 😛 Leuk dat je begint met bloggen schat, een leuke bezigheid en hobby! Heel veel succes met leuke blogs maken, ik zal alles doorlezen en je helpen als dat nodig is 🙂 Hou van jou ❤ Xoxoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s